Menu Sluiten

Congres Organiseren

Al ruim 20 jaar verrast Cum Laude Events klanten uit de meest uiteenlopende sectoren met kwalitatief hoogstaande evenementen.
Of het nu gaat om de grootschalige lancering van een nieuw product, een bruisende personeelsparty…

Meer dan zomaar evenementen …

Al ruim 20 jaar verrast Cum Laude Events klanten uit de meest uiteenlopende sectoren met kwalitatief hoogstaande evenementen.

Of het nu gaat om de grootschalige lancering van een nieuw product, een bruisende personeelsparty, een sportieve afdelingsuitstap in beperkte kring, een feestelijke openingsreceptie of een zakelijk congres voor een select gezelschap: geen uitdaging is ons te veel.

We bedenken de concepten en bewaken de realisatie ervan van begin tot einde. Bovendien weten we dankzij onze jarenlange ervaring precies op welke leveranciers en vakspecialisten we het best een beroep doen voor uw evenement.

Ook nu, met de verstrengde Covid-19 maatregelen, werken we creatieve én veilige events voor u uit. Of het nu live, hybride of volledig virtueel (online) is, we zorgen voor een verrassende eventbeleving!

U kunt vanaf de briefing tot de eindevaluatie rekenen op de persoonlijke begeleiding van uw Cum Laude Events-account manager.

01551130155113

Meer info

tags: Bedrijfevents – Entertainment Voor Events – Evenement Organisatie – Evenementen – evenementen organisatie – 

Wenst u meer info over congres organiseren kijk dan vlug op https://www.cum-laude.be/ | Congres Organiseren

Evenementen Organisatie | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Congres organiseren

toggle navigation skip to content activiteiten over ons nieuws contact borginsole posted on december january by livingbrand brand whispering in het kader van de uitbouw van hun bedrijf wilden paul en gratienne borgions een minicongres organiseren voor vlaamse podologen met als doel om hun zelf ontwikkelde high tech functionele zolen te promoten. Objectief was om de vlaamse podologen adviezen te geven rond hoe zij meer consumer centric zouden kunnen werken en waarbij borginsole zou instaan voor de productie van de gepatenteerde borginsole zolen. Aanpak livingbrand vermits zowel gratienne als peter bij vlerick gewerkt hadden was het snel duidelijk waar het congres te organiseren op de vlerick campus te gent. Via een inspirerende en op de doelg.

om deze website optimaal te kunnen gebruiken dient u javascript in te schakelen. Your browser is outdated congres organiseren gratis levering Upgrade your browser for better user experience and security a room with a zoo evenement organiseren zalen mogelijkheden waarom a room with a zoo praktisch weergave de locatie onze experten contact jobs taal nlnl enen zalen amp mogelijkheden darwin hall tot specificaties oppervlakte m ft daglicht ja geschikt voor theatre cocktail classroom u shape contacteer ons de darwin hall is een unieke locatie die zich perfect leent voor een congres een productlancering of een lezing. De zaal dateert uit het einde van de e eeuw de tijd van de grote wetenschappelijke ontdekkingen. Het meest in het oog springende kenmerk van de zaal is ongetwijfeld het indrukwekkende skelet van een baleinwalvis dat aan het plafond hangt. De darwin hall bevindt zich op de tweede verdieping van de historische vleugel en kijkt uit op het groen en de exotische dieren van de zoo. Neem een virtuele rondleiding elisabeth catering met onze inhouse elisabeth ca.

Gegevens over Congres organiseren

franais nederlands languages nederlands franais voorstelling reserveren het team voorstelling reserveren het team congrescentrum van amazone een congres of een bedrijfsfeest organiseren vraag naar onze formules op maat Aandacht over congres organiseren Reserveren voorstelling professionele congres en vergaderinfrastructuur amazone is met haar bijna jaar ervaring graag uw betrouwbare partner voor de organisatie van congressen seminaries bedrijfsfeesten en evenementen. De grote conferentiezaal biedt plaats aan personen. Op het podium bevindt zich een sprekerstafel met drie vaste microfoons en een scherm. Er kunnen eveneens twee vertaalcabines gehuurd worden. Op aanvraag kunnen we ook twee draadloze microfoons en een extra projectiescherm ter beschikking stellen. Voor de andere vergaderzalen kunt u eveneens op aanvraag projectiemateriaal huren. In het hele gebouw is wifi gratis voorhanden. Het congrescentrum amazone is vlot toegankelijk voor mensen met een beperkte mobiliteit beh.