Menu Sluiten

Organisatie Kick Off Events

Al ruim 20 jaar verrast Cum Laude Events klanten uit de meest uiteenlopende sectoren met kwalitatief hoogstaande evenementen.
Of het nu gaat om de grootschalige lancering van een nieuw product, een bruisende personeelsparty…

Meer dan zomaar evenementen …

Al ruim 20 jaar verrast Cum Laude Events klanten uit de meest uiteenlopende sectoren met kwalitatief hoogstaande evenementen.

Of het nu gaat om de grootschalige lancering van een nieuw product, een bruisende personeelsparty, een sportieve afdelingsuitstap in beperkte kring, een feestelijke openingsreceptie of een zakelijk congres voor een select gezelschap: geen uitdaging is ons te veel.

We bedenken de concepten en bewaken de realisatie ervan van begin tot einde. Bovendien weten we dankzij onze jarenlange ervaring precies op welke leveranciers en vakspecialisten we het best een beroep doen voor uw evenement.

Ook nu, met de verstrengde Covid-19 maatregelen, werken we creatieve én veilige events voor u uit. Of het nu live, hybride of volledig virtueel (online) is, we zorgen voor een verrassende eventbeleving!

U kunt vanaf de briefing tot de eindevaluatie rekenen op de persoonlijke begeleiding van uw Cum Laude Events-account manager.

01551130155113

Meer info

tags: Bedrijfevents – Entertainment Voor Events – Evenement Organisatie – Evenementen – evenementen organisatie – 

Wenst u meer info over organisatie kick off events kijk dan vlug op https://www.cum-laude.be/ | Organisatie Kick Off Events

Evenementen Organisatie | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Organisatie kick off events

de inschrijvingen voor de kampen zijn geopend kijk snel onder de tabs vakantiekampen en vrijwilligers over ajok ajok missie en visie organisatiestructuur erkenning verzekering nieuwsbrief privacy vakantiekampen vakantieaanbod inschrijven pico nano hecto giga op schok vrijwilligers activiteiten inschrijven monitor kok verpleger manus vorming getuigenissen steunen ajok steunen evenementen met dank aan foto s vakantiekampen vrijwilligersactiviteiten evenementen nieuws wist je al dat ajok een facebook pagina heeft op facebook volg ons ook hier op de voet https www.facebook.com ajokvzw organisatie kick off events rendeert op korte termijn Vind ons leuk nieuws en weetjes tweeten wij via onze twitteraccount . Volg ons fotos van onze activiteiten delen wij ook met de wereld via instagram vrijwilligersactiviteiten doorheen het werkjaar plant ajok tal van activiteiten voor en door vrijwilligers. De organisatie van toegankelijke en kwaliteitsvolle vakantiekampen blijft daarbij als centrale doel vooropstaan. Een groot deel van onze activiteiten is daarom ook gericht op het verzamelen van financile middelen het werven van monitor.

your event safe social amp with goosebumps check out www.safeevent.be our vision some stories happy clients team contact story in a box fr en hoe kunnen we als organisatie contact onderhouden met medewerkers of klanten om zo onze betrokkenheid te tonen en tegelijk ook meer betrokkenheid te creeumlren hellip een menselijke benadering is immers van cruciaal belang voor het succes van uw organisatie in de toekomst. Story in a box kan u hierbij helpen u zegt ons welke doelgroep u wilt bereiken. Wij denken een leuke en creatieve box uit personaliseren deze met uw bedrijfsboodschap en zorgen voor een snelle en feilloze uitvoering en bedeling Wat betrachten we met organisatie kick off events Ontdek hier alvast enkele box concepten christmas box de gezelligste tijd van het jaar is er weer laat je werknemers klanten … Genieten van deze heerlijk kerstbox. Elke box is uniek en op maat gemaakt. New year box na een drukke periode zetten jullie samen terug een nieuw jaar in. Als dat geen reden genoeg is om uw medewerkers leveranciers of klanten in de bloemetjes te zetten en te bedanken met deze.

Toelichting over Organisatie kick off events

evenementen geert vandenbon stond meer dan jaar met zijn voeten diep in de wereld van de evenementen. Het begon bij lokale concerten en bij de ronde van belgi tw classic in en het eindigde nooit. De ronde van vlaanderen is de rode draad. Hij werkte jaar actief mee aan de uitbouw en de modernisering van vlaanderens mooiste. Vna t m . Het inspireeerde hem ook tot de uitgave van wielerboeken en tot het initiatief centrum ronde van vlaanderen waarvan hij medestichter is. Hij verzorgde sponsorstands op vele festivals in ons land o.m. Tw pukkelpop gentse feesten hij werkte mee aan de theatertour jaar roland hij verzorgde de communicatie en of de perscontacten voor andere happenings de gordel criterium ninove muur amp mythe g bergen. En er was o zo veel meer. Diensten je kan geert inschakelen in de organisatie van je eigen evenement als sidekick meedenker voor de realisatie van het event als planner als communicatieman als perscontact als lo.