Menu Sluiten

Organisatie Opendeurdagen

Al ruim 20 jaar verrast Cum Laude Events klanten uit de meest uiteenlopende sectoren met kwalitatief hoogstaande evenementen.
Of het nu gaat om de grootschalige lancering van een nieuw product, een bruisende personeelsparty…

Meer dan zomaar evenementen …

Al ruim 20 jaar verrast Cum Laude Events klanten uit de meest uiteenlopende sectoren met kwalitatief hoogstaande evenementen.

Of het nu gaat om de grootschalige lancering van een nieuw product, een bruisende personeelsparty, een sportieve afdelingsuitstap in beperkte kring, een feestelijke openingsreceptie of een zakelijk congres voor een select gezelschap: geen uitdaging is ons te veel.

We bedenken de concepten en bewaken de realisatie ervan van begin tot einde. Bovendien weten we dankzij onze jarenlange ervaring precies op welke leveranciers en vakspecialisten we het best een beroep doen voor uw evenement.

Ook nu, met de verstrengde Covid-19 maatregelen, werken we creatieve én veilige events voor u uit. Of het nu live, hybride of volledig virtueel (online) is, we zorgen voor een verrassende eventbeleving!

U kunt vanaf de briefing tot de eindevaluatie rekenen op de persoonlijke begeleiding van uw Cum Laude Events-account manager.

01551130155113

Meer info

tags: Bedrijfevents – Entertainment Voor Events – Evenement Organisatie – Evenementen – evenementen organisatie – 

Wenst u meer info over organisatie opendeurdagen kijk dan vlug op https://www.cum-laude.be/ | Organisatie Opendeurdagen

Evenementen Organisatie | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Organisatie opendeurdagen

ga naar de hoofdinhoud over ons actueel contact euro producten home onze feestzaal uw gelegenheid catering afhaal valentijn realisaties evenementen home over ons ervaring en kwaliteit als u een feest organiseert bij de lage vuurse mag u rekenen op een kwalitatieve uitvoering en jarenlange professionele ervaring. Ervaring die werd opgedaan sinds tijdens de organisatie van exclusieve en klassevolle feesten. Dit stond steeds garant voor een grote diversiteit aan feesten op steeds wisselende locaties met uiterst tevreden klanten als gevolg organisatie opendeurdagen zijn in trek Vorige volgende mooie omgeving feestzaal keuken eigen feestzaal mooie omgeving aan de haven van gent ligt de lage vuurse volledig omringd van groen eigen feestzaal feestzaal ruime feestzaal voor personen. Eigen feestzaal keuken reeds jaar keuken in eigen beheer o.l.v. Chef joke d hoore zaakvoerster. Maatwerk voor ieders budget onze missie is eenvoudig..

toggle navigation bestel online home events sound light rental fix install dj s artist references contact aantal producten subtotaal totaal zie reservering maatwerk voor uw event contacteer ons events event organisatie your event our mission dvsentertainment is een full service entertainment bureau. Zowel bedrijven als particulieren kunnen bij ons terecht. Wij beschikken over een uitgebreid netwerk van leveranciers en partners. Wij bieden een totaaloplossing en staan garant voor de organisatie van uw event van a tot z. Wij bieden een gevarieerd aanbod aan voor het organiseren van business seminars personeelsfeesten opendeurdagen huwelijksfeesten teambuildings thema events … Rekening houdend met wensen en budget van de klant gaan wij op zoek naar de ideale mix Extra uitleg over organisatie opendeurdagen Maatwerk voor uw event voor zowel bedrijven als particulieren u bepaalt het budget wij lev.

Gegevens over Organisatie opendeurdagen

om de gebruikerservaring van deze site te verbeteren gebruikt deze website cookies. Ik ga akkoord headcount grijp uw job boost uw vacature nl en fr toggle navigation home grijp uw job boost uw vacature facts figures happy klanten contact meer info jobs close navigation young potential sales type permanent locatie belgium antwerp job we zijn op zoek naar een young potential sales die zal instaan voor het positieve imago van pernod ricard. Als young potential sales zal je in een eerste fase focussen op het verzekeren van de stijging van volumes en zakencijfer het introduceren van onze aperitieven sterke dranken champagnes en wijnen in het retail kanaal het verkopen en opvolgen van afgesproken promoties en het benvloeden van de instore visibilit.